TestBus


Mijn Schoolbox

Mijnschoolbox kun je gratis aanvragen als je kind voor het eerst naar de basisschool gaat

We blijven Hollanders en op het moment dat we iets gratis horen of zien willen we uiteraard weten of iets ook echt leuk is om aan te vragen. En dat het niet alleen maar reclame is of ergens aan vast komen te zitten.

Wij hebben de box aangevraagd en uitgepakt en het is echt leuk. We raden het dan ook echt aan om het aan te vragen en samen met je kind op te halen. Hij is gevuld met allemaal leuke dingen voor je kind maar ook uiteraard met wat reclame. Handige kortingscodes voor school gerelateerde items. Hieronder zie je wat er bij ons in de box zat.

Ook interesse kijk dan op https://www.mijnschoolbox.nl/


3 Zwembaden getest

Wij van CreaBus mogen zo nu en dan in opdracht dingen testen en delen in overleg met de opdrachtgever onze bevindingen met jullie.

 

We hebben van 3 items mogen testen en wij delen vandaag onze ervaringen erin.

 

 

Welke hebben we dit keer getest?

Dinosaur Play Center

Tegenwoordig ook verkrijgbaar bij de action. Hij wordt verkocht voor kleine kinderen maar ook de wat grotere kinderen hebben er veel plezier aan beleefd. Het leuke is dat je de tuinslang er aan kunt koppelen waardoor je een extra speel element hebt.

 

Pluspunt; Het dino spel is ook erg leuk. Handige daaraan is dat je de dino voor extra uitdaging van de zwembadband af kan schuiven om meer uitdaging aan te gaan door hem verder weg te zetten.

 

Tip; Glijbaan met trap was met opzetten wel even goed kijken in welke volgorde je hem moet opblazen anders kun je het jezelf lastig maken. Maar hij is heel goed bevallen bij het testpanel.

 

Minpunt; Wat een groot min punt was en meerdere malen naar voren kwam is dat de kinderen steeds weer uit het water moesten waardoor het water heel snel heel troebel werd door zand en/of gras.  

 

Specificaties

Leeftijd: wordt aangegeven vanaf 3 jaar

Afmetingen: 249 x 191 x 109 cm

 

Waterinhoud: 216 Liter


Kinderballenbak en zwembad in 1

Toen we de doos binnen kregen waren we heel enthousiast. Hij blaast makkelijk op en staat dan ook in mum van tijd. Hij past in een box waardoor je als je hem verder niet vult met water, de kinderen op een leuke manier bezig houd terwijl je even rustig het eten kunt klaar maken. Het is een leuke speel moment voor de allerkleinste, droog en nat.

 

Pluspunt; Wat wij ideaal vonden was dat de kleine kinderen ook de kinderen die alleen nog maar konden kruipen er ook zelf in en uit konden komen door de lage rand. En dat hij voor hen niet te groot is. De ballen zijn van dun plastic waardoor kleine kinderen ze makkelijk kunnen pakken.  

 

Minpunt; De doos is heel misleidend. Op de foto staat een goed gevuld bad maar als je eenmaal alles hebt staan dan lijkt het veel minder dan op de foto. Wel zijn het echt 50 ballen die geleverd worden.  

 

Specificaties

Leeftijd: op de doos staat vanaf 3 jaar, wij hebben ook zonder water test met kleinere kinderen en dat ging super

Afmetingen: 91 x 20 cm

Waterinhoud: 73 Liter


Beach Adventure

Was bij alle kinderen toch echt een groot succes. De kleine kinderen vonden met name de losse extra elementen heel erg leuk en de grote vonden de glijbaan heel leuk. Wat deze combinatie mooi maakt is dat de grote kinderen, de kleine kinderen meenamen op ontdekking en leuk samen kunnen spelen.   

 

Pluspunt; De kinderen hoeven het bad niet uit. Alle speel elementen zijn goed bereikbaar waardoor het water ook langer schoon bleef. De grote kinderen vonden de sproeiers als extra speel element zoals ze zo mooi zelf zeiden “de bom” en “mega vet”.

 

Tip; Blaas eerst de kleine delen van het zwembad op. Glijbaan met trap was met opzetten wel even goed kijken in welke volgorde je hem moet opblazen anders kun je het jezelf lastig maken. Maar hij is heel goed bevallen bij het testpanel.

 

Minpunt; Er zaten net wat te veel sproeigaten waardoor de kinderen er minder goed een spel van konden maken, maar het mocht de pret niet drukken. Wat de kinderen jammer vonden was dat er bij het kleine badje er een overstort in zit.

 

Specificaties

Leeftijd: wordt aangegeven vanaf 3 jaar

Afmetingen: 254 x 196 x 79 cm

Waterinhoud: 458 Liter


Testpanel voor deze keer bestond uit;

Onder de 1 jaar oud: 2 kinderen

1 en 2 jaar oud: 4 kinderen

3 en 4 jaar oud: 8 kinderen

5 en 6 jaar oud: 12 kinderen

7 en 8 jaar oud: 4 kinderen 

9 jaar oud: 1 kind