Kinderfeestjes

Kinderfeestjes kunnen een uitdaging wezen. Je wilt dat je kind geniet en het leuk heeft maar ook de andere kinderen. Ga je het thuis vieren of juist op een locatie? Er zijn zoveel mogelijkheden dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Hulp nodig? Hier zit je goed.

Bij CreaBus beginnen we dan altijd met de 5 belangrijkste vragen om iets te kunnen organiseren;

- Wat wil de jarige?

- Om hoeveel kinderen gaat het?

- Wie is je jarige en hoe oud word hij/zij?

- Wat is het budget? (totaal of per kind maakt niet uit)

- Waar wil je het vieren? (thuis of op een locatie?)

Vanuit daar gaan we samen in overleg aan de slag met brainstormen en gaan we voor een top kinderfeestjes, passend bij ieder kind!

genieten de kinderen dan geniet je zelf ook!


Wil je een pakket thuis ontvangen met een uniek kinderfeestje?

Wat dacht je dan van stokdieren schilderen?

Je krijgt de houten stokdieren thuis aangeleverd.  Of dat nu een dino is of een paard dat is geheel aan jouw. De beschrijving die je erbij geleverd krijgt legt alle stappen uit. Het leuke aan dit kinderfeestje is, is dat het zowel voor jongens als meisjes is, uniek is, voor alle leeftijden is en ze nemen het naderhand mee naar huis. Waardoor de kinderen ook na het feest er nog samen mee kunnen spelen. En dan heb ik het nog niet eens over de snuutjes die gaan glunderen als ze met trots hun eigen gemaakt stokdier laten zien als ze opgehaald worden.Traktaties

Iedere keer weer iets verzinnen om uit te delen. Iets waar je kind vrolijk van word, past bij je portemonee en dan heb ik heb nog niet gehad over beleid op school en allergiën en dieeëten. Alles bij elkaar maakt het wel dat je soms wel eens wat nieuwe ideeën kunt gebruiken ervoor. En daar ga ik je bij helpen!

Thema's

Om feestjes te organiseren die bij de jarige passen kun je heel goed gebruik maken van thema's. Hierdoor kun je, je een paar uur wanen in de fantasie rijke omgeving van kinderen zoals, een pokemonwereld of in de jungle of wat dacht je van een tijdreis maken naar de dino's. Het kan allemaal, maar heb je nou geen idee hoe je zoiets moet aanpakken of wat je moet doen? Geen stress, ik help je.