Deurhangers / Welkomstborden / Geboorte borden en decoratie borden

Persoonlijk, orgineel, leuk alternatief voor een krans


Leuk zijn ze hé?! 

Mensen kwamen zo vaak bij me van "Hey Linda, kun jij voor mij iets leuks maken om cadeau te geven aan iemand?" "Tuurlijk!"

Nou hoe leuk zijn deurhangers. Ik wil graag mijn creativiteit delen met jullie en vanwege de toenemende vraag verkoop ik ze nu. 

Zijn leuk om cadeau te doen maar uiteraard ook voor jezelf.

Het kan zijn voor een slaapkamer of voor in de vensterbank. Maar vooral leuk aan de deur. Als je visite al onthaald wordt door zo'n leuke deurhanger, wat een goed alternatief is voor een krans, dan heb je niet alleen direct al gespreksstof maar ook een glimlach. En daar wordt iedereen vrolijk van.

Je kunt ze bij mij bestellen en ik ben ermee bezig om in 2022 op locatie workshops te geven. Zodat je ook zelf lekker creatief bezig kunt zijn en JA IEDEREEN KAN CREATIEF ZIJN! Geloof mij, ik kan het iedereen leren. Volg je mij op Insta of Facebook dan ben je het snelst op de hoogte en ga je nog veel meer zien.

De deurhangers worden geheel met de hand gemaakt van duurzaam hout. Het maken hiervan kost tijd omdat tussen de lagen door ook tijd moet zijn voor drogen. U wilt niet dat de verf in de doos zit maar op de hanger. Vandaar een langere levertijd dan een item kopen in de winkel.

De deurhangers worden alleen op basis van pre-order bestelling maakt dus dat houd in dat pas na ontvangst van betaling u een mail krijgt met de tijdlijn van uw bestelling.

 

Hieronder staan foto's van eerdere bestellingen om ideeën op te doen. Wil jij nou ook zo'n leuke deurhanger of heb je een vraag mail dan naar creabus@outlook.com

 

Het is ook mogelijk om de designs kaal te bestelling zodat je ze thuis naar wens kunt verven.

Het is ook heel leuk als activiteit met  kinderfeestjes.


 

 

Welkomstborden zijn een leuk alternatief voor een krans aan of bij de deur en brengt direct een glimlach bij mensen. Het zijn allemaal unieke designs die je ook zelf kunt schilderen. Duurzame decoratie die nog leuk is ook. Ideaal voor binnen en buiten.

 

Wat kun je vinden op de webshop?

 

  • Welkomstborden / deurhangers
  • Geboorteborden
  • Tuinborden
  • Schutting hangers

Nieuwsgierig geworden klik dan hier en ga direct naar de webshop.

 

Wil jij iets anders dan wat er op de webshop staat mail me dan naar info@creabus.nl en dan ik kijk wat ik voor je kan betekenen. 


Ideeën opdoen...

Op Tik Tok, Facebook en Instagram deel ik wat ik zoal maak.

Wil je dat ik jouw bestelling live op Facebook maak dat kan door het aan te geven bij jouw bestelling!  
EEN GLIMLACH BEGINT BIJ DE VOORDEUR!

Als je visite krijgt of dat nu een pakket bezorger is of de buurvrouw. Kinderen en anderen die voorbij lopen dan, wees eerlijk, kijken mensen toch even. En hoe leuk is het dan dat je decoraties hebt staan die mensen een glimlach bezorgen. 

En wat nu als je de decoraties ook nog eens zelf hebt gemaakt? Dan wordt je daar toch nog vrolijker van. Dit geld niet alleen voor de decoraties buiten maar uiteraard ook binnen.

Hier zie je één van de tuinborden. En zo als je onderin ook ziet kun je ze ook blank bestellen en zelf met verf voorzien van kleur. 

De designs zijn allemaal uniek en worden door Linda zelf gemaakt. Ze maakt ook dingen in opdracht denk hieraan bv. aan geboorte borden. Ze zijn allemaal stuk voor stuk anders, het is namelijk geen massa productie want ze maakt alles met de hand. Ja, en met haar gereedschap natuurlijk.

Maar doordat de ontwerpen zo anders zijn dan wat je in de winkel vind maakt het juist zoveel leuker om aan je voordeur, op de vensterbank of in de tuin de boel duurzaam te decoreren. Want waarom zou je dat alleen maar doen met Pasen, Halloween, Sinterklaas en Kerst? 


Welke zijn geschikt met de kinderen?

Het kan heel leuk wezen om samen met de kinderen te knutselen. Deurhangers vraagt vaak van de jonge kinderen net iets meer daarom heb ik ook varianten die je al met peuters kunt maken.

Wat dacht je van een cadeau?  

Als je deze besteld krijg je per brievenbus pakketje 2 kale al voor gezaagde en geschuurde plankjes om geheel naar eigen wens te versieren. Dit kan heel goed met plakkaat verf, stickers, stiften, enz. 

Helemaal zoals jij ze wilt maken.

Zo leuk om neer te zetten met de feestdagen en verjaardagen als decoratie. Zelfs jaren later blijft dit leuk.

 

Tip; deze zijn ook heel leuk om te maken met een creatief kinderfeestje. Gebruik een föhn voor het drogen te versnellen. 

 

Linda is volop bezig met het ontwikkelen van CreaBus en daarbij horen ook de leuke DIY pakketjes die je thuis samen met je kinderen kunt doen. Je krijgt dan alles thuis gestuurd en kun je samen met je kind een creatief moment hebben. Ideaal voor bij slecht weer, als anti-verveel moment.

Linda komt uit de kinderopvang en jongerenwerk en als ouder van 2 dochters weet ze ook dat het soms heel lastig kan zijn om iets te vinden wat je samen kunt doen en voor alle leeftijd geschikt is. De DIY's en kinderfeest pakketjes die Linda dan ook maakt zijn dan ook zo dat ze voor alle leeftijden zijn. En anders staat dat aan gegeven. 

Om een voorbeeld te geven geeft ze in juni 2023 op het dorpsfeest in Wehl deze leuke kabouterhuisjes ontworpen die voor alle leeftijden te versieren zijn. Ieder huisje krijgt al wat materialen bijgeleverd en een stap voor stap beschrijving met daarbij qr codes naar filmpjes voor nog meer extra's om de beleving samen helemaal zonder stress te doorstaan en samen te genieten. En hou je nou niet van de rommel die het met zich mee kan geven? Check dan haar evenementen agenda op de webshop daarin staan ook de workshops die ze geeft. De foto's liegen niet. Linda houd van simpel en dat het voor iedereen mogelijk moet wezen, kijken naar de mogelijkheden die er zijn en niet naar wat niet kan. Daarbij is het toch ook nog eens mooi meegenomen dat het ook nog eens heel educatief is voor zowel jong als oud! 


Steun de boeren!

Super leuk welkomstbord waarmee je de boeren steunt!


Bij alle bestellingen word er geprobeerd geen gebruik te maken van plastic verpakkingsmateriaal. Soms ontkom ik er niet aan met bv. het gebruik van het nepgroen dat is wel gemaakt van o.a. plastic materiaal, knutselmateriaal in de DIY pakketjes voor kinderen. Maar er wordt binnen CreaBus echt aandacht besteed aan het gebruik van materialen!

Volg me op Instagram, Facebook, Tiktok en Youtube voor handige tips en meer inspiratie.