Feeën en Kabouters


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Inscite autem medicinae et gubernationis ultimum cum ultimo sapientiae comparatur. Qua ex cognitione facilior facta est investigatio rerum occultissimarum. At coluit ipse amicitias.

Foto's van het dorpsfeest in Wehl 2023

Feeën en kabouterhuisjes maken

foto's gemaakt door o.a. jordy mullink

Dorpsfeest is echt een feest waarbij het hele dorp en naburing gelegen buurten bij elkaar komen. Een groot maatschappelijk feest waarbij het samen komen, genieten voor jong en oud en de relaxed en het gemuudelijke sfeer hoog in het vaandel heeft staan. Door samen te knutselen, feeën en/of kabouterhuisjes maken en als ze af zijn in de voortuin te zetten. Gaf dit het dorpsfeest ook daarna nog een leuk tintje. Doordat kinderen in hun eigen buurt op verschillende plekken nog feeën en kabouterhuisjes tegen kwamen.Huisjes maken

alle leeftijden

Het leuke van deze activiteit is dat het voor alle leeftijden is. Dus leuk om te maken met familiedagen, kinderfeestjes of als activiteit tijdens bedrijfsfeestjes.

Met een handgemaakte houtenhuisje, een stap voor stap uitleg incl. qr-codes naar leuke extra's en eventuele extra materialen. Is dit een hele leuke activiteit voor iedereen.

Paintparty

workshop

Kabouters kun je in allerlei verschillende soorten en maten schilderen. Super leuk als een welkomstbord, decoratiebord of tuinbord, maar ook op canvas. 

Je kunt met een hele groep voor bv. vrijgezellenfeest of vriendinnen avond, kiezen voor één van de locaties in de achterhoek. Om binnen de gezellige sfeer van een horeca aangelegenheid te schilderen. Of bij je eigen thuis a lá tupperwareparty style.

Feeëntuintje

Vanaf 6 jaar zijn kinderen al wat meer in staat om dingen zelf te maken en het fijnere werk langer vol te houden. Feeëntuintjes maken zijn dan super leuke manier om op een creatieve manier bezig te gaan. Het vraagt wat voorbereiding maar het is zo leuk.

Linda van CreaBus is ook te boeken voor kinderfeestjes en dan neemt zij alle voorbereiding, materialen mee.