Deurhangers

Op bestelling gemaakt, levertijd 1 a 2 weken

Persoonlijk, orgineel, leuk alternatief voor een krans


Leuk zijn ze hé?! 

Mensen kwamen zo vaak bij me van "Hey Linda, kun jij voor mij iets leuks maken om cadeau te geven aan iemand?" "Tuurlijk!"

Nou hoe leuk zijn deurhangers. Ik wil graag mijn creativiteit delen met jullie en vanwege de toenemende vraag verkoop ik ze nu. 

Zijn leuk om cadeau te doen maar uiteraard ook voor jezelf.

Het kan zijn voor een slaapkamer of voor in de vensterbank. Maar vooral leuk aan de deur. Als je visite al onthaald wordt door zo'n leuke deurhanger, wat een goed alternatief is voor een krans, dan heb je niet alleen direct al gespreksstof maar ook een glimlach. En daar wordt iedereen vrolijk van.

Je kunt ze bij mij bestellen en ik ben ermee bezig om in 2022 op locatie workshops te geven. Zodat je ook zelf lekker creatief bezig kunt zijn en JA IEDEREEN KAN CREATIEF ZIJN! Geloof mij, ik kan het iedereen leren. Volg je mij op Insta of Facebook dan ben je het snelst op de hoogte en ga je nog veel meer zien.

De deurhangers worden geheel met de hand gemaakt van duurzaam hout. Het maken hiervan kost tijd omdat tussen de lagen door ook tijd moet zijn voor drogen. U wilt niet dat de verf in de doos zit maar op de hanger. Vandaar een langere levertijd dan een item kopen in de winkel.

De deurhangers worden alleen op basis van pre-order bestelling maakt dus dat houd in dat pas na ontvangst van betaling u een mail krijgt met de tijdlijn van uw bestelling.

 

Er zijn op dit moment 2 maten beschikbaar :

  • Maat S is een iets groter dan een A4tje. Erg leuk om cadeau te geven want het wordt verstuurt per brievenbuspakketje. Hiervoor hoeft men niet thuis te zijn en ontvang je het zelf per post of kun je volgen wanneer een ander deze op de mat ontvangt.

Maat S kost 15 euro + 4,10 verzendkosten

  • Maat M is te grote van een pizza a 34 x 34 cm. Deze gaan per pakket post 

Maat M kost 25 euro + 6,95 verzendkosten

 

Gaat u in de mail akkoord met de bestelling en is de betaling gedaan, gaat u ook akkoord met het geen geld terug beleid. Dit omdat ik eerder door klanten ben opgelicht en waarmaak wat ik beloof.

Hieronder staan foto's van eerdere bestellingen om ideeën op te doen. Wil jij nou ook zo'n leuke deurhanger of heb je een vraag mail dan naar creabus@outlook.com

 

Het is ook mogelijk om de designs kaal te bestelling zodat je ze thuis naar wens kunt verven.

Het is ook heel leuk als activiteit met  kinderfeestjes.Alle bestellingen worden zonder gebruik van plastic verpakt.

Volg me op Instagram, Facebook, Tiktok en Youtube voor handige tips en meer inspiratie.